Slider

Masterclasses en workshops

Deskundigheidsbevordering, Start-up's en Anders kijken

Op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in wet- en regelgeving is belangrijk. Net als weten voor welke opgave je nu precies staat. Met het volgen van een masterclass krijg je inzicht in deze materie. Kun je aan de hand van actualiteit de consequenties in kaart brengen, of actief aan de slag met het creëren van nieuwe banen. Je kunt ze onder verdelen in workshops voor:

 • Voor werkgevers en bestuurders
  Masterclasses over meer inzicht in wat al gerealiseerd is, de opgaven, wensen en of doelen met betrekking tot inclusie in je organisatie.
  Wat is er nog nodig en welke consequenties zitten daar aan vast? Hoe creëer je meer commitment?
 • Voor HR-adviseurs en Projectleiders
  Workshops of masterclasses over Jobcarving, Jobcreation en Open Hiring als instrumenten voor het creëren van banen en het werven van medewerkers. Daarnaast workshops over optimalisatie van de bedrijfsvoering, kennis over wet- en regelgeving en risicobeheersing. Inrichting van bedrijfsvoering, inzicht in kosten en baten en niet onbelangrijk: Hoe begin je nu eigenlijk?
 • Voor jobcoaches, werkbegeleiders en klantmanagers
  Werkgevers vragen soms de oren van het hoofd van deze professionals. En juist daarom is het ook voor hen belangrijk om hun werkgeversdienstverlening te optimaliseren. De zorg voor het succesvol realiseren van een duurzame baan stopt namelijk niet bij de begeleiding van de kandidaat. Inzicht in werkgeversperspectief, bedrijfsvoering(-sprocessen) en - net als de HR-adviseurs - aan de slag met jobcarving, jobcreation en open hiring.

Binnenkort volgt meer informatie over de diverse mogelijkheden voor masterclasses en workshops op deze site. Het is altijd mogelijk iets op maat aan te bieden. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Presentaties

Over organisatie en cultuur

Een presentatie voor een grote groep medewerkers, uw teammanagers of branchegenoten is mogelijk.
Een presentatie combineren met (onderdelen uit) een workshop kan uiteraard ook.

Denk aan presentaties over:

 • Stand van zaken ontwikkelingen en actualiteit rondom wet- en regelgeving
 • Meer inzicht in de eigen resultaten en resultaten van anderen in uw omgeving
 • Mogelijkheden rond creëren van banen in de huidige arbeidsmarkt
 • Voorbeelden en best practices ter inspiratie.